donderdag, juli 06, 2006

Fijne Vakantie

Eindelijk vakantie! Anderhalve week zonder dagelijkse zorgen. Dacht ik...

Bij aankomst op Barcelona Airport bleek het ongeveer 200 euro duurder om daar een auto te huren dan van te voren te reserveren via internet.... Slik! maar ok, we hebben die auto nodig en uiteraard hebben ze op dit moment geen goedkopere..... Lekker een stukje rijden in onze spiksplinternieuwe C3, best wel lekker autootje overigens, wel een beetje jammer dat er maar 1 koffer achterin past.

Na ons bezoekje aan Nathalie in Barcelona, waar we de auto een nachtje in de parkeergarage hebben gezet, blijkt de volgende dag op de snelweg terug naar de Costa dat we een lekke band hebben.... Zal toch niet lekgestoken zijn in de parkeergarage?
We hebben net het reservewiel uit de achterbak gehaald, het is 38 graden en het heetste moment van de dag. Gelukkig komt daar toevallige de "Asistencia" aan. Nog voordat ik kan zeggen wat er aan de hand is heeft hij het wiel al zo ongeveer losgedraaid. Oh Shit! Er zit een anti-diefstal boutje op het wiel; maar hij wil ons wel even naar een "taller "slepen en ons een factuurtje sturen. Ja daaag! Gelukkig ligt het opzetstukje om die anti-robo bout los te draaien in het dashboard kastje. In 5 minuten zit het reservewiel erom.
Dat is dan 50 euro! Sjeezus man! okee dan. Hopelijk geniet je van die biertjes die hiervan gaat drinken, oplichter!

Maandagochtend naar de garage in Sant Feliu om de band te laten plakken. Eind van de middag halen we hem op: sorry, de band kan niet geplakt worden, is waarschijnlijk lekgestoken en het gat is te groot. GIL KRIJS!!!!
We moeten niet 1 nieuwe band, maar 2, want voor de wet moet je altijd 2 gelijke banden hebben..... Hij heeft nu alleen niet de goede banden in huis, die komen pas over een paar dagen. Maar we gaan morgen weg!
Een paar andere banden kunnen er morgenochtend zijn en dat kost dan 160 euro!
Okee dan, ik heb toch veel te weinig gewinkeld deze vakantie dus we hebben nog wel wat geld over om aan Xavier van de Spaanse KwikFit te geven.

Naast deze onverkwikkelijkheden was de vakantie heerlijk.
Alleen een beetje jammer wat we zagen op de ochtend na terugkomst:
Anita was helemaal aangerand en betast door een vreemde man!




De politie weigert iets te doen aan deze aanranding; ik had namelijk geen afspraak gemaakt... Nee hehe, dat heeft die dief toch ook niet gedaan?
Morgenochtend krijgt Anita 2 nieuwe sloten voor maar liefst 188 euro (ik weet eigenlijk niet eens zeker of dat incl of excl btw is.... ).
Hoe dan ook; het vakantiegeld is verdwenen in de "pechbegroting"

Geen opmerkingen: