dinsdag, juni 20, 2006

Weekendje Duitsland

Alleen voor een potje voetbal 650 kilometer rijden is natuurlijk een beetje overdreven, dus bleven we maar het hele weekend. Met op zaterdag een bezoek aan dierentuin "Wilhelma", door ons uitgeroepen tot beste dierentuin die we ooit gezien hebben: ze hebben wel 5 verschillende soorten Seepferdchen... Cool! In schril contrast met de kwaliteit van de dierentuin stond de kwaliteit van de tapas die we 's avonds naar binnen werkten.... aarghghh echt niet te eten,terwijl het hele terras vol zat met Spanjaarden, zou toch een goed teken moeten zijn. Helaas dit waren de goorste tapas die ik ooit heb gegeten.

De zondag stond geheel in het teken van de vraag of nu wel niet naar Duitsland moeten gaan emigreren. Daarom zijn we even naar een autoshowroom gegaan om te kijken hoe de prijzen daar liggen en ook hebben even een huisje vlakbij Stuttgart bekeken, Schloss Ludwigsburg. Het staat al jaren leeg dus we kunnen wel wat rommelen met de prijs.








1 opmerking:

Anoniem zei

Wat was dat leuk, hè? Ik heb zoooooooooo genoten. Alleen jammer dat jij net zat te praten toe die bal van van Persie zo mooi het net in ging ...